Képzési információk

    SZÉPSÉGIPARI KÉPZÉSEINK    

Magyarországi partnereink számára magas színvonalú professzionális szépségipari oktatásokat, termékismertető nyíltnapokat, termékismertető bemutatókat kínálunk személyes és online formában. 

Felismertük, hogy a képzésekre jelentkező szakemberek elvárásai és a trendek folyamatosan változnak, ezért új oktatási tematikát dolgoztunk ki amelyet az igényekhez igazodva szervezünk. 1 napos, a FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNYNEK MEGFELELŐ és HIVATALOS Szempilla és Szemöldök stylist képzéseket, kozmetikus szakmai továbbképzéseket szervezünk és bonyolítunk.  Termékismertető nyíltnapjainkra pedig szeretettel várunk minden érdeklődő, fejlődni vágyó szakembert! Előre tervezett naptárunkból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. 

Országosan szervezzük képzéseinket, nyíltnapjainkat maximum 6 fővel.  

 VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSI FORMÁK:  

Csoportos képzés: Ezen a képzésen maximum 4 fő vesz részt. Elméleti és gyakorlati képzés ahol minden eszközt és anyagot biztosítunk. Képzéstől függően modellt a képzésen résztvevőnek kell biztosítania. Minden képzési leírás mellett kiemeltük, hogy szükséges-e modell. Minden csoportos képzési forma végén a Felnőttképzési rendszernek megfelelő tanúsítványt kapnak a jelentkezők. A jelentkezők kizárólag előképzettséggel vehetnek részt ezeken a képzéseken! Kozmetikus, Kozmetikus technikus, Szépségtanácsadó, Sminkes végzettséggel.

A csoportos képzéseink meghatározott minimum hallgatói létszám esetén indulnak! Amennyiben egy képzésre nem jelentkezik megfelelő hallgató (min. 3 fő) a képzést töröljük, amiről a jelentkező(ket)t 3 nappal előtte értesítjük e-mailben és telefonon is. 

Nyílt napok: A nyíltnapokra részvételi díj megfizetésével lehetséges jelentkezni. Ezeken a napokon a KRX Aesthetics vagy az esthemax termékekhez kapcsolódó bemutatókat tartunk. A nyíltnapokon szintén csak szakemberek: KOZMETIKUSOK, KOZMETIKUS TANULÓK vehetnek részt! A nyíltnapok és termékismereti protokoll bemutatók, online termékismertető protokoll videók végén egy emléklapot állítunk ki a résztvevőknek. A termékismertető nyíltnapok, termékismertető protokoll kezeléseket bemutató nyíltnapok és online protokoll anyagok nem minősülnek Felnőttképzésnek. Ezeken a napokon a résztvevők kizárólag az adott termék/termékek használatát ismerik meg, nem sajátítanak el készségeket és képességeket.

Exkluzív szalon nyíltnap: Szeretnéd a szalonodba bevezetni a London Beauty Pro. által forgalmazott termékcsalád valamelyikét? Szeretnéd hogy a szalonban dolgozó munkatársaid közül mindenkinél elérhető legyen a szolgáltatás? Ezzel a termékismereti nyíltnapon akár saját üzletedben, egyszerre vehetnek részt munkatársaid. Ezt a jelentkezési formát felár ellenében, előre egyeztetett dátummal emailben a londonbeautyakademia@gmail.com kérheted.

Online képzés: A képzés megvásárlása után, regisztrációval elérhető online oktatófelület, amely részletes szöveges, képes és videó formátumban feltöltött képzéseket tartalmaz. Bárhol, bármikor megnyitható, kizárólag internet kapcsolatot igényel. Laptopról, táblagépről de akár okos telefonról is használhatóak. Nem igényel extra informatikai ismereteket! A képzés elvégzésére 30 nap áll rendelkezésre. Az online platform a képzés végén még 14 napig elérhető. Az online képzésekhez minden esetben kötelezô egy online jelentkezési lap kitöltése, a Felnőttképzési szerződés letöltése és az ÁSZF elolvasása. A képzés végén a Felnőttképzési rendszer szerinti tanúsítványt küldünk a végzett jelentkezőknek e-mailben letölthető, nyomtatható digitális formában. A tanúsítvány kérhető: Magyar-Angol vagy Magyar-Német nyelven kiállítva. Erről minden esetben nyilatkozni kell a digitális űrlap kitöltésekor. 

Online termékismereti protokoll bemutató kezelések:  Az online kezelési protokoll videóknál egy online letölthető, nyomtatható emléklapot állítunk ki.

Oktatás helyszín: Előre tervezett oktatási naptárukból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. Rendszeresen Budapest, Székesfehérvár, Pécs városban tartunk képzéseket. Ezeken a városokon kívűl rendszeresen szervezünk más városokba is képzéseket. A pontos képzési információk ( helyszín, kezdési időpont stb. ) a weboldalon a választott képzés leírásánál található.

 OKTATÁS, Nyíltnap, online protokoll anyagok ÁRA: 

Minden csoportos és online képzés ára tartalmazza :

  • Az oktatáshoz szükséges minden anyagot INGYENESEN biztosítunk a tanfolyam ideje alatt.
  • Névre szoló Felnőttképzési Tanúsítvány.

Minden termékismertető nyíltnap ára tartalmazza:

  • A nyíltnapon használt anyagok és eszközök biztosítását.
  • A részvételt igazoló névre szóló emléklapot.

Minden online termékismertető protokoll videó ára tartalmazza:

  • A bemutató videó és szöveges anyag hozzáférését a meghatározott ideig
  • A részvételt igazoló névre szoló emléklapot digitális, nyomtatható formában.

Jelentkezés menete: Minden képzésnél, nyíltnapnál és online részvételnél foglaló befizetése szükséges, amely természetesen beleszámít a végösszeg díjába.  A fennmaradó összeget pedig a képzés napján a helyszínen készpénzben vagy a képzés előtt 3 munkanappal utalással kell fizetni. Az online képzéseknél a képzési összeget kell kifizetni. Amennyiben termék készlet vásárlását is igényli a jelentkező úgy a partner webáruház www.londonbeauty.hu oldalon van lehetőség ennek megvásárlására. A képzés vagy nyíltnapok részvételi díj számla végösszege AAM alanyi adómentes. A képzés foglalható online, a webshop felületén a képzések menüpont alatt a helyszín és időpont kiválasztásával a KOSÁRBA helyezés után bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy akár banki befizetéssel. 

 LEMONDÁSI FELTÉTELEK, VÁLTOZTATÁS JOGA: 

Elállás joga: A képzés díjának kiegyenlítését követően a képzésen való részvételt legkésőbb annak időpontját megelőző 14 nappal a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a képzéstől, illetve jelezni a lemondást. Kizárólag írásban a londonbeautyakademia@gmail.com e-mail címre küldött nyilatkozattal. A megfizetett részvételi díj 14 napon belül teljes egészében visszafizetésre kerül.

Módosítani 7 nappal a kiírt dátum előtt lehet. Ebben az esetben a befizetett foglaló díját az általunk felajánlott következő időpontban beszámítjuk. Amennyiben a képzés időpontját megelőző 3 napon belül történik a részvétel lemondása, Mágó-Csuti Henrietta e.v. nem köteles részvételi lehetőséget biztosítani másik képzési alkalomra, és a képzés díja sem kerül visszatérítésre. 

 KÉPZÉSEINK ELŐFELTÉTELE: 

KOZMETIKUS, KOZMETIKUS TANULÓ VAGY SZÉPSÉGÁPOLÁSI TANÁCSADÓ! 

Kizárólag a csoportos és online KÉPZÉSEK elvégzése után egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők. ( A tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. A tanúsítvány munkakör betöltésére nem, tevékenység folytatására jogszabályban meghatározott esetben jogosít.)

A képzések nyilvántartási száma: B/2020/004210

A termékismereti/termékismereti protokoll bemutatók, nyíltnapok után névre szóló emléklap jár.  A termékismereti bemutatók után bármilyen szakmai kérdéssel a termékek, termékcsaládok disztribúciós forgalmazójához fordulhattok. 

Bármilyen képzéssel kapcsolatok kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! Ne aggódj ha nem érsz el minket, amint tudunk visszahívunk! 

Válassz különböző oktatásaink közül, és fejleszd magad!
 
"A szakmai képzések befektetések, nem pedig kiadások."