Képzési információk

    SZÉPSÉGIPARI KÉPZÉSEINK    

Magyarországi partnereink számára magas színvonalú professzionális szépségipari oktatásokat és nyíltnapokat és online termékismereti bemutatókat kínálunk. 

Felismertük, hogy a képzésekre jelentkező szakemberek elvárásai és a trendek folyamatosan változnak, ezért új oktatási tematikát dolgoztunk ki amelyet az igényekhez igazodva szervezünk. 1 napos, a FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNYNEK MEGFELELŐ és HIVATALOS Szempilla és Szemöldök stylist képzéseket, kozmetikus továbbképzéseket tartunk. Szakmai nyíltnapjainkra pedig szeretettel várunk minden érdeklődő, fejlődni vágyó szakembert! Előre tervezett naptárunkból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. 

Országosan szervezzük képzéseinket, nyíltnapjainkat maximum 6 fővel.  

 VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSI FORMÁK:  

Csoportos képzés: Ezen a képzésen maximum 4 fő vesz részt. Elméleti és gyakorlati képzés ahol minden eszközt és anyagot biztosítunk. Képzéstől függően modellt a képzésen résztvevőnek kell biztosítania. Minden képzési leírás mellett kiemeltük, hogy szükséges-e modell. Minden csoportos képzési forma végén a Felnőttképzési rendszernek megfelelő tanúsítványt kapnak a jelentkezők. A jelentkezők kizárólag előképzettséggel vehetnek részt ezeken a képzéseken! Kozmetikus, Kozmetikus technikus, Szépségtanácsadó, Sminkes végzettséggel.

A csoportos képzéseink meghatározott minimum hallgatói létszám esetén indulnak! Amennyiben egy képzésre nem jelentkezik megfelelő hallgató (min. 3 fô) a képzést töröljük, amiről a jelentkező(ket)t 3 nappal előtte értesítjük e-mailben és telefonon is. 

Nyílt napok: A nyíltnapokra részvételi díj megfizetésével lehetséges jelentkezni. Ezeken a napokon a KRX Aesthetics vagy az esthemax termékekhez kapcsolódó bemutatókat tartunk. A nyíltnapokon szintén csak szakemberek: KOZMETIKUSOK, KOZMETIKUS TANULÓK vehetnek részt! A nyíltnapok végén egy emléklapot állítunk ki a résztvevôknek.

Exkluzív szalon: Szeretnéd a szalonodba bevezetni a London Beauty Pro által forgalmazott termékcsalád valamelyikét? Szeretnéd hogy a szalonban dolgozó munkatársaid közül mindenkinél elérhető legyen a szolgáltatás? Ezzel a képzési formával akár saját üzletedben egyszerre vehetnek részt munkatársaid. Ezt a képzési formát felár ellenében, előre egyeztetett dátummal emailben a londonbeautyakademia@gmail.com kérheted.

Online képzés: A képzés megvásárlása után, regisztrációval elérhető online oktatófelület, amely részletes szöveges, képes és videó formátumban feltöltött képzéseket tartalmaz. Bárhol, bármikor megnyitható, kizárólag internet kapcsolatot igényel. Laptopról, táblagépről de akár okos telefonról is használhatóak. Nem igényel extra informatikai ismereteket! A képzés elvégzésére 30 nap áll rendelkezésre. Az online platform a képzés végén még 14 napig elérhető. Az online képzésekhez minden esetben kötelezô egy online jelentkezési lap kitöltése, a Felnőttképzési szerződés letöltése és az ÁSZF elolvasása. A képzés végén a Felnôttképzési rendszer szerinti oklevelet küldünk a végzett jeletkezőknek e-mailben letölthető, nyomtatható digitális formában.

Online bemutató kezelések:  Az online kezelési protokoll videóknál egy online letölthető, nyomtatható emléklapot állítunk ki.

Oktatás helyszín: Előre tervezett oktatási naptárukból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. Rendszeresen Budapest, Székesfehérvár, Pécs városban tartunk képzéseket. Ezeken a városokon kívűl rendszeresen szervezük más városokba is képzéseket. A pontos képzési információk ( helyszín, kezdési időpont stb. ) a weboldalon a választott képzés leírásánál található.

 OKTATÁS, Nyíltnap, online protokoll anyagok ÁRA: 

Minden csoportos és online képzés ára tartalmazza :

  • Az oktatáshoz szükséges minden anyagot INGYENESEN biztosítunk a tanfolyam ideje alatt.
  • Névre szoló Felnőttképzési Tanúsítvány magyar nyelven.

Minden nyíltnap ára tartalmazza:

  • A nyíltnapon használt anyagok és eszközök biztosítását.
  • A részvételt igazoló névre szóló emléklapot.

Minden online protokoll videó ára tartalmazza:

  • A bemutató videó és szöveges anyag hozzáférését a meghatározott ideig
  • A részvételt igazoló névre szoló emléklapot digitális, nyomtatható formában.

Jelentkezés menete: Minden képzésnél foglaló befizetése szükséges, amely természetesen beleszámít a végösszeg díjába.  A fennmaradó összeget pedig a képzés napján a helyszínen kézpénzben kell fizetni. Az online képzéseknél a képzési összeget kell kifizetni, a képzéshez választható készletek utánvéttel lesz postázva. A képzés díja és a készlet ára  a jelentkező nevére vagy az általa kért cégnévre lesz számlázva. A számla végösszege AAM alanyi adómentes. A képzés foglalható online, a webshop felületén a képzések menüpont alatt a helyszín és időpont kiválasztásával a KOSÁRBA helyezés után bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy akár banki befizetéssel. 

 LEMONDÁSI FELTÉTELEK, VÁLTOZTATÁS JOGA: 

Elállás joga: A képzés díjának kiegyenlítését követően a képzésen való részvételt legkésőbb annak időpontját megelőző 14 nappal a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a képzéstől, illetve jelezni a lemondást. Kizárólag írásban az iroda@londonbeauty.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal. A megfizetett részvételi díj 14 napon belül teljes egészében visszafizetésre kerül.

Módosítani 7 nappal a kiírt dátum előtt lehet. Ebben az esetben a befizetett foglaló díját az általunk felajánlott következő időpontban beszámítjuk. Amennyiben a képzés időpontját megelőző 3 napon belül történik a részvétel lemondása, Mágó-Csuti Henrietta e.v. nem köteles részvételi lehetőséget biztosítani másik képzési alkalomra, és a képzés díja sem kerül visszatérítésre.

 KÉPZÉSEINK ELŐFELTÉTELE: 

KOZMETIKUS, KOZMETIKUS TANULÓ VAGY SZÉPSÉGÁPOLÁSI TANÁCSADÓ! 

Kizárólag a csoportos és online képzések elvégzése után egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők. 

A képzések nyilvántartási száma: B/2020/004210

Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! Ne aggódj ha nem érsz el minket, amint tudunk visszahívunk! 

Válassz különböző oktatásaink közül, és fejleszd magad!
 
"A szakmai képzések befektetések, nem pedig kiadások."