Képzési információk

SZÉPSÉGIPARI KÉPZÉSEINK

Magyarországi partnereink számára magas színvonalú professzionális szépségipari oktatásokat kínálunk. 

Felismertük, hogy a képzésekre jelentkező szakemberek elvárásai és a trendek folyamatosan változnak, ezért új oktatási tematikát dolgoztunk ki amelyet az igényekhez igazodva szervezünk. 1 napos, a FELNŐTTKÉPZÉSI TÖRVÉNYNEK MEGFELELŐ és HIVATALOS Szempilla és Szemöldök stylist képzéseket, kozmetikus továbbképzéseket, gyakorlati workshopokat és bemutatókat tartunk, melyekre minden érdeklődő, fejlődni vágyó szakembert szeretettel várunk! Előre tervezett oktatási naptárunkból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. 

Országosan szervezzük képzéseinket, maximum 6 fővel. 

 VÁLASZTHATÓ KÉPZÉSI FORMÁK:  

Csoportos: Ezen a képzésen maximum 4-6 fő vesz részt. Elméleti és gyakorlati képzés ahol minden eszközt és anyagot biztosítunk. Képzéstől függően modellt a képzésen résztvevőnek kell biztosítania. Minden képzési leírás mellett kiemeltük, hogy szükséges-e modell.

A csoportos képzéseink meghatározott minimum hallgatói létszám esetén indulnak!

Exkluzív szalon: Szeretnéd a szalonodba bevezetni a London Beauty Pro által forgalmazott termékcsalád valamelyikét? Szeretnéd hogy a szalonban dolgozó munkatársaid közül mindenkinél elérhető legyen a szolgáltatás? Ezzel a képzési formával akár saját üzletedben egyszerre vehetnek részt munkatársaid. Ezt a képzési formát felár ellenében, előre egyeztetett dátummal emailben az iroda@londonbeauty.hu kérheted.

Online képzés: A képzés megvásárlása után, regisztrációval elérhető online oktatófelület, amely részletes szöveges, képes és videó formátumban feltöltött képzéseket tartalmaz. Bárhol, bármikor megnyitható, kizárólag internet kapcsolatot igényel. Laptopról, táblagépről de akár okos telefonról is használhatóak. Nem igényel extra informatikai ismereteket! A képzés elvégzésére 30 nap áll rendelkezésre. Az online platform a képzés végén még 14 napig elérhető.

Oktatás helyszín: Előre tervezett oktatási naptárukból biztosan megtalálod a neked megfelelő időpontot és helyszínt. Rendszeresen Budapest, Székesfehérvár, Pécs városban tartunk képzéseket. Ezeken a városokon kívűl rendszeresen szervezük más városokba is képzéseket. A pontos képzési információk ( helyszín, kezdési időpont stb. ) a weboldalon a választott képzés leírásánál található.

 OKTATÁS ÁRA: 

Minden képzés ára tartalmazza :

  • Az oktatáshoz szükséges minden anyagot INGYENESEN biztosítunk a tanfolyam ideje alatt.
  • Névre szoló Felnőttképzési Tanúsítvány magyar nyelven.

Jelentkezés menete: Minden képzésnél foglaló befizetése szükséges, amely természetesen beleszámít a végösszeg díjába.  A fennmaradó összeget pedig a képzés napján a helyszínen kézpénzben kell fizetni. Az online képzéseknél a képzési összeget kell kifizetni, a képzéshez választható készletek utánvéttel lesz postázva. A képzés díja és a készlet ára  a jelentkező nevére vagy az általa kért cégnévre lesz számlázva. A számla végösszege AAM alanyi adómentes. A képzés foglalható online, a webshop felületén a képzések menüpont alatt a helyszín és időpont kiválasztásával a KOSÁRBA helyezés után bankkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy akár banki befizetéssel. 

 LEMONDÁSI FELTÉTELEK, VÁLTOZTATÁS JOGA: 

Elállás joga: A képzés díjának kiegyenlítését követően a képzésen való részvételt legkésőbb annak időpontját megelőző 14 nappal a Fogyasztó indokolás nélkül jogosult elállni a képzéstől, illetve jelezni a lemondást. Kizárólag írásban az iroda@londonbeauty.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal. A megfizetett részvételi díj 14 napon belül teljes egészében visszafizetésre kerül.

Módosítani 10 nappal a kiírt dátum előtt lehet. Ebben az esetben a befizetett foglaló díját az általunk felajánlott következő időpontban beszámítjuk. Amennyiben a képzés időpontját megelőző 3 napon belül történik a részvétel lemondása, Mágó-Csuti Henrietta e.v. nem köteles részvételi lehetőséget biztosítani másik képzési alkalomra, és a képzés díja sem kerül visszatérítésre.

 KÉPZÉSEINK ELŐFELTÉTELE: 

KOZMETIKUS, KOZMETIKUS TANULÓ VAGY SZÉPSÉGÁPOLÁSI TANÁCSADÓ! 

A tanfolyam elvégzése után egy a Felnőttképzési Adatszolgáltatási rendszer által generált névre szóló tanúsítványt kapnak a résztvevők. 

A képzések nyilvántartási száma: B/2020/004210

Bármilyen kérdéssel forduljatok hozzánk bizalommal! Ne aggódj ha nem érsz el minket, amint tudunk visszahívunk! 

Válassz különböző oktatásaink közül, és fejleszd magad!
 
"A szakmai képzések befektetések, nem pedig kiadások."