Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

1. Szerzői jogok

1.1. Azzal, hogy az Ügyfél belép a www.londonbeautyacademy.hu valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem ügyfele a Szolgáltatónak, illetve felhasználója a weboldalnak.

1.2. A www.londonbeautyacademy.hudomain nevű weboldalon, az online oktatói felületen található tartalom Mágó Csuti Henrietta E.V. (Szolgáltató) szellemi tulajdona.

1.3. Szolgáltató fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalhoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

1.4. Előzetes írásos hozzájárulás nélkül tilos az oldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Az oldal tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából –merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

1.5. A www.londonbeautyacademy.hu oldalai, online oktatói felülete teljes egészében szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a kivágott (megcsonkított) részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

1.6. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Szolgáltató követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

1.7. Az itt közölt, megjelenített anyagok saját forrásból származnak vagy a képeket/termékeket a tulajdonosai, illetve jogosultjai biztosították a Szolgáltató számára vagy szabadon felhasználható forrásból származnak. A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért, hiányokért felelősséget nem vállal.