GYAKORI KÉRDÉSEK

SZÜKSÉGES REGISZTRÁLNOM AZ OLDALON?

Igen, mert a felhasználói fiókod alapján tudunk majd legközelebb is beazonosítani, és a fiókoddal tudod majd elérni a kifizetett online kurzusaidat. Ne aggódj, adataidat bizalmasan az Adatkezelési Törvényeknek megfelelően kezeljük. 

HOGYAN TUDOK FIZETNI?

Válaszd ki a képzést ami érdekel, majd helyezd kosárba. A képzéseket fizetheted bankkártyával, Banki átutalással vagy ha nincs bankkártyád akkor közvetlen banki befizetéssel. 

ONLINE KÉPZÉS MELLÉ HOGY KAPOM MEG A KÉSZLETET?

Amennyiben készlettel elérhető online kurzust választottál úgy a képzés kifizetése után utánvéttel veheted kézhez a képzési készletet.

ONLINE KÉPZÉST MILYEN ESZKÖZÖKÖN TUDOM HASZNÁLNI?

A reszponzív design bármilyen laptopról, okostelefonról, vagy akár tabletről is elérhető.

NEHEZEN TUDOM KEZELNI AZ ONLINE FELÜLETEKET, KAPHATOK SEGÍTSÉGET?

Természetesen, hétköznap 9:00-15:00 között kereshetsz minket, szívesen segítünk. Amennyiben nem érsz el minket ne aggódj, rövid időn belül visszahívunk.

KI VEHET RÉSZT A KÉPZÉSEKEN?

A képzéseinken kizárólag Kozmetikus, Kozmetikus tanuló és Szépségtanácsadó végzettséggel lehet résztvenni.

AZ OKLEVELEK ELISMERTEK KÜLFÖLDÖN? 

Képzéseink a magyar szabályoknak megfelelően használhatóak. Képzéseink elvégzésével nem végezhetünk önálló munkát kizárólag akkor ha megfelelő előképzettséggel rendelkezünk ( Kozmetikus, Szépségtanácsadó ) Külföldi munkához való elfogadásról mindig a helyi illetékes szerveknél kell érdeklődni. Testvér akadémiánkkal közösen Angliában elfogadott képzéseket is indítunk, ezeknek a részleteiről e-mailben lehet érdeklődni.